valet parkeren
overdekt parkeren
  • u bent hier:
  • home
  • Airport Parking Services

Airport Parking Services

Airport Parking heeft zich in twee jaar tijd ontwikkeld tot een goed gewaardeerd parkeerbedrijf. Vanaf het eerste begin zijn de revieuws positief. Het bedrijf is gelegen nabij de A9 en beschikt over meerdere pendelbusjes. In ongeveer 10 minuten wordt u naar Schiphol gebracht. U hoeft uw koffers zelf niet naar of van de pendelbus te sjouwen, dat doet Airport Parking voor u.

Er is een ruime hal met parkeervlakken voor overdekt parkeren. Autosleutels inleveren is dan ook niet verplicht. Op het terrein is er een wachtruimte, sanitaire voorzieningen en de mogelijkheid om even koffie te drinken.

Gaat u vroeg in de morgen vliegen en wilt u niet midden in de nacht op Schiphol Parkeren? Dan kunt u een hotel boeken, en kunt u in de middag of avond er voor naar Airport Parking rijden, zij brengen u vervolgens naar het hotel. In de ochtend wordt u vervolgens van het hotel naar de luchthaven gebracht.

informatie Airport Parking

aantal parkeerplaatsen
320 plaatsen
jaar van oprichting
2009
Max. reistijd inclusief wachten
10 minuten
carwash
vanaf € 18,00
autosleutels inleveren
Niet verplicht
nachttoeslag
Nee
betaal mogelijkheid
creditcard, iDeal, contact, pin
kosteloos annuleren
Tot de vertrekdag kostenloos annuleren, bij iDeal worden er administratiekosten gerekend
online reserveren
Tot 1 dag voor vertrek
gratis pendelbus
ja
wachttijd pendelbus
20 minuten
auto onderhoud
nee
beveiliging van parkeerterrein
camera toezicht
ja
afgesloten terein
ja

Parkeerplaats Airport Parking

parkeerplaats Airport Parking foto 0parkeerplaats Airport Parking foto 1parkeerplaats Airport Parking foto 2parkeerplaats Airport Parking foto 3parkeerplaats Airport Parking foto 4

Shuttlebus Airport Parking

Shuttlebus Airport Parking foto 0
Alle informatie over Airport Parking Airport Parking. Met de auto onderweg bekijk dan de route Airport Parking. Bekijk alle tarieven Airport Parking

Populaire pagina's

Handige om te weten

Schiphol Parkeren heeft als doel een duidelijk en eerlijk overzicht te geven van de parkeermarkt. Mocht u ondanks onze zorg toch nog bla bla bla.. En nog meer geswets.

 

Deze website is gemaakt door internetbureau INOXA.